Міжнародне перевезення режимних вантажів

Міжнародне перевезення режимних (швидкопсувних) вантажів набирає обертів у всьому світі, торгові бар’єри знижуються в прогресуючих і розвинених країнах. Збільшується кількість компаній-перевізників, що пропонують своїм клієнтам послугу з міжнародного транспортуванні швидкопсувних вантажів.

Температурний режим головний параметр доставки швидкопсувних вантажів. Відповідно до виду вантажу та правилами перевезення, встановлюється індивідуальний температурний режим. Для надійності він прописується в умовах договору рефрижираторні перевезення, перевізник повинен дотримуватися цей температурний режим (з допустимим відхиленням в ± 2 С) протягом часу, поки вантаж під контролем перевізника.

Час міжнародного перевезення режимного вантажу, другий параметр впливає на його якість. Затримка при транспортуванні може істотно знизити якість товару, при підписанні договору з перевізником цей параметр чітко прописується, але проблема може виникнути якщо для перевезення необхідно буде використовувати морське судно, тому що нерідко судотранспортние компанії дають рамкові терміни. Якщо якість вашого вантажу вимірюється в годинах то краще скористатися авіатранспортом.

Третій класичний параметр це фізичний стан вантажу, про нього не потрібно особливо багато говорити, але від цілісності вантажу залежать і його санітарні якості. При пошкодженні упаковки або при істотних фізичних впливах на товар може виникнути ризик зараження, а це вже суттєва проблема, яка вимагає серйозного розгляду.

Щоб убезпечити свій вантаж при міжнародних перевезеннях режимних вантажів максимально ретельно необхідно оформити документацію на предмет перевезення, і на основі їх складати договір міжнародного автомобільного перевезення швидкопсувних вантажів.