Перевезення небезпечних вантажів

Перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом – специфічне і дуже затребуваний напрямок нашої діяльності. Вимоги до перевезень ADR вантажів настільки високі, що тільки професійним логістам-перевізникам вони під силу. Потрібно врахувати особливі умови транспортування, дбайливе поводження з ADR вантажем, спеціальну підготовку персоналу і дотримання всіх вимог до документів, які супроводжують небезпечні вантажі.

Ми співпрацюємо з підприємствами, які володіють спеціальними складами і засобами та обладнанням, оснащеними ADR – комплектами. Звернувшись до нас, ви в короткий термін отримаєте консультацію з перевезення небезпечних вантажів автотранспортом. Буде створений оптимальний маршрут, зроблена оцінка характеристик вантажу та зібрані всі необхідні документи, для дотримання стандартів безпеки з урахуванням ступеня ризику (небезпеки) вантажу. Ви зможете спостерігати за пересуванням автотранспорту в режимі реального часу.

Наші співробітники оперативно доставляють інформацію замовникові, аж до самої останньої хвилини, коли вантажі прибувають до місця призначення, повністю забезпечують навантаження і розвантаження. Фахівці-логісти стежать за правильним розташуванням небезпечних речовин, поєднанням різних небезпечних матеріалів і небезпечних вантажів. Водії мають великий стаж перевезення ADR вантажів від 1 до 9 класу. Вам не варто турбуватися за збереження і безпеку перевезення, завдяки злагодженій роботі професіоналів вантаж буде доставлений у встановлений за договором термін, із суворим дотриманням правил безпеки.

Перевезення небезпечних вантажів, у тому числі транзитна автоперевезення по Україні, імпортно-експортне перевезення, виробляються з урахуванням всіх українських та міжнародних законів. Безпека і надійність перевезення – наш пріоритет.